Lär dig mer om färger och dig själv - KAOS GARN

Bliv klogere på farver og dig selv – KAOS YARN

Är du bra på att använda starka färger? Då tar vi av hatten för dig. Att använda stickning som ett sätt att våga använda färg är ett bra sätt att förbereda sig för att bära färger man inte är van vid. Du spenderar många timmar med garnet, så du kan värma dig till färgen innan du bär det. Det kan vara svårt för vissa att bära färger och det förstår vi. Därför har vi nu skrivit ett blogginlägg om färger och vad de faktiskt gör med oss.

Neutrala färger är inte tråkiga enligt oss, själva använder vi väldigt basfärger som brunt, beige och grått, då vi känner oss trygga i dessa färger. Ibland bär vi också färger, men det kräver ibland ett tillflöde. Vi älskar garnet från KAOS YARN - Pia har med färgerna lyckats få in sina "gnistrande" färger i folks gatukläder och vi älskar det.

Starka färger är en bra ögonöppnare eftersom de är väldigt extrema för oss och därför reagerar vi på dem. Vissa av färgerna kan vara överstimulerande för oss, varför vi ofta använder neutrala färger som balans. KAOS GARN är uppdelat i färgkoder och färgnamn, namnen är inte bara slumpmässigt utvalda utan utarbetade i förhållande till hur vi påverkas av färgerna.

KARISMATISK en varm rosa som får energi från både rött och lila. Färgen utstrålar dynamik, fokus, respekt, oräddhet, öppenhet och rättvisa. Så om du inte riktigt vågar ha på dig, är du kanske rädd för att ta på dig för mycket? Du kan lära dig mer om färgen här.

GRACIOUS är rödbrun och med den bruna nyansen läggs extra kärlek och omsorg till den röda färgen. Brun är mycket kvalitetsmedveten, stabil, lojal och grundad. Om du inte är helt redo för det rödbruna kan det vara så att du behöver vila mer i det bruna färgvärdena och kanske snart flytta gränserna? Du kan hitta svaret på det här.

INTUITIV är en blandning av grönt och blått. En bra blandning av liv, tillväxt och hälsa från det gröna och inre lugn och kontemplation från det blå. Mixen medför komplexitet och kan leda till lust till reflektion och förmåga att uttrycka sig. Så är du redo att möta dig själv? Läs mer här.

GLAMORÖS en läcker gyllene blandning av konjak och brända apelsintoner. Alltså en bra blandning av kvalitetsmedvetenhet och drivkraften att titta ut ur mörka situationer. Det sätter nya standarder. Tillåter du dig själv den lyx du drömmer om, kanske är det dags för självöverseende? Hitta färgen här.

MAGNETIC är en vacker blandning av grå och gröna toner. Blandningen skapar balans, lugn och harmoni i livets alla aspekter, den hjälper dig att se det vackra i livets små saker. Så behöver du uppnå lugn och ro? Hitta färgen här.

BRILLIANT en vacker ljusblå med turkosa toner. Här pratar vi om kvalitet, lojalitet, logisk sanning och pålitlighet. Med denna färg litar du på din kunskap och att finnas där för andra. Är du för introvert för att bära BRILLIANT? Ta chansen här.

NATURLIG den rena vita färgen. Det är enkelt och det ger trygghet. Vitt skapar tankar om allt och ingenting – som naturens kretslopp. Den vita färgen gör dig klokare, den hjälper dig att hitta modet att vara ensam och tid med dig själv gör dig klokare på vem du är. Längtar du efter en ny början? Så ta steget och hitta garnet här.

DIVINE är en mörk violett. Kombinationen av rött och blått skapar kraftfull energi, kreativitet och lyx. DIVINE får dig att känna hur fantastisk du är, det får dig att utstråla massor av självförtroende. Så är du redo att se hur fantastisk du är? Se färgen här.

MODIGT ger dig lusten att vara social och spontan.Med en blandning av rött och gult har du den perfekta orangen, som ger mod, innovation och sprider gott humör Så saknar du spontanitet? Hitta sedan din färg här.

SPIRITUAL en ljuslila som utstrålar kreativitet, andlighet och en stor energi av visdom. Det lämpar sig för reflektion på ett andligt plan. Det hjälper dig att drömma och utökar ditt sätt att se på livet. Är det för läskigt för dig att kasta dig in i en färg som känns större än dig själv? Du kan göra det!! hitta rätt här.

OPTIMISTISK är en delikat gul som ger glädje, kreativitet och är mycket optimistisk. Färgen har starka värden och kan dela vattning bra. Med den här färgen gör du livet till ett spel och det hjälper dig att se saker ljust. Vill du bli mer nyfiken och se livet från en annan sida? Så gör det nu, precis här.

CHARMING en persikorosa med en mix av många toner. Det skapar trygghet och omsorg. Färgen kan hjälpa till att slappna av och lita på att andra tar hand om dig om du utsätter dig för dem. Kanske saknar du själv extra omsorg, eller kanske visar du mer omsorg om andra? Då är den här färgen perfekt för dig.

ELECTRIC den vackraste kungsblå färgen. Det ger dig frid, lojalitet och med en blandning av violett ger det dig även perfektionism, kreativitet och visdom. Färgen kan hjälpa dig att hitta din inre styrka så att du fullt ut kan leva ut din stora potential och tänka VÄLDIGT stort. Så är du tveksam till att förverkliga din potential? Då är det här här du måste gå upp och göra det 

Du kanske nu har blivit klokare på färger och inte minst på dig själv? Kanske är du nu mer förvirrad över dig själv och behöver bara överväga färgen en gång till? Vi önskar dig lycka till med att hitta din rätta färg och rekommenderar dig att välja KAOS GARN mycket snygg färgkarta. Och sluta sedan skjuta upp dig själv och kasta dig ut i att använda de färger som tilltalar dig!!

Om du vill läsa mer om färger kan vi bara rekommendera att du hoppar över till Kaosyarn.dk och läser vidare.


Garnkram 

De små Garnbikarna

.

Läs nästa

Hue sæsonen er i gang

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.