Vintertillbehör

Vinter-accessories

Vintern närmar sig och temperaturen blir kallare - många har svårt att hålla värmen varje vinter när de går utomhus. Speciellt för att det ibland kan kännas som att man måste värdera träning mer än utseende och stil.

utseende och stil!

Fler och fler designers utvecklar stickmönster för alla typer av mössor, halsvärmare, halsdukar, vantar och mycket mer! Du kan t.ex. se ett urval här. Det finns nu något för alla, så ursäkten att det inte finns några "snygga" vinterkläder håller snart inte längre - det är bara att sätta igång själv (eller skaffa en trevlig vän att komma igång ☺ )

En extra bonus när man stickar vinteraccessoarer är att projekten kan verka mer hanterbara och mindre än de riktigt stora tröjorna man ibland går ut i. Speciellt som nybörjare skulle en mössa till exempel vara riktigt bra idé att börja med - speciellt för att det verkar tydligt och man kan oftast se framsteg i projektet snabbare. Det kan till och med vara väldigt hanterbart för plånboken samtidigt – en mössa går att sticka för under 50 kr, men även i ett lite dyrare kvalitetsgarn för bara runt 100 kr.

DKK i en tråd Drops Lima och en tråd Drops Kid-Silk. En annan läcker kombination för modellen är en tråd av Sandnes Peer Gynt tillsammans med en tråd av Sandnes Thin Silk Mohair från endast DKK 357 och för att det inte ska vara en lögn kan du även byta ut Sandnes Peer Gynt mot Sandnes Perfect, som är en mjuk och slitstarkt garn, på grund av dess nyloninnehåll.

Om du är ny på stickning eller bara behöver sticka något där du kan stänga av huvudet helt, då rekommenderar vi att du stickar Petiteknits Vesterhavs-halsduken. Den kan stickas i trådflora för ett pris av endast 132 DKK och här kan du ge den gas genom att leka med färgkombinationen. Du kan också sticka den i en tråd söndag för endast 306 DKK eller kanske en tråd av den läckra Kaos Organic Soft Merino till ett pris av 474 DKK

Vesterhavshalsduken kommer faktiskt som ett komplett set, så att du kan sticka en matchande mössa och vantar. Dessa två modeller kan stickas i samma garn som halsduken. Ett par westernvantar går att sticka för bara 22 DKK och en mössa från endast 44 DKK i Drops Flora.

Läs nästa

Hue sæsonen er i gang
Herremodeller - Strik

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.